Belettering & Graveren

Sportveldreclame Wie regelmatig langs de lijn staat, heeft al kennis gemaakt met ons werk. Sportveldreclame is één van de takken van sport waar wij sterk in zijn. Maar opvallende teksten vragen overal om aandacht. Op sportvelden maar ook op deuren, winkelpuien of vrachtwagens. Aandacht van uw (potentiële) klanten. Bij Casteleijn's IJzerhandel bent u voor dergelijke reclame-uitingen aan het juiste adres. Wij voeren deze snel en professioneel uit.

Dat geldt ook voor onze bewegwijzering.
Een juiste bewegwijzering, bijvoorbeeld in een groot gebouw, vraagt niet alleen de juiste materiaal-, kleur- en letterkeuze maar vereist ook kennis en ervaring. Immers, wat is de juiste routing en op welke plaatsen dient bewegwijzering te komen? Casteleijn's IJzerhandel heeft deze kennis en ervaring. Wij zijn u daarom ook hierbij graag van dienst.

Voor het beletteren en graveren hebben wij de modernste machines in huis. Hierdoor zijn wij in staat om uw opdrachten snel, professioneel en tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Met onze laserapparatuur bijvoorbeeld graveren wij in een handomdraai roestvrijstalen - en aluminiumplaten. Deze moderne graveermethode is snel, praktisch en zeer duurzaam. De gegraveerde platen vinden hun weg door het hele land. Zo leveren wij onder andere aan Stork, Dow Benelux en Stoomwezen.

In ons pakket vindt u de volgende diensten. Echter, zoekt u een uitvoering die hier niet vermeld staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De kans is namelijk groot dat wij u van dienst kunnen zijn.

Realisatie: TiDi Graphics